rss

Cea mai mica masina de la MINI-MegaCity ?

  1. 15/05/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: megacity, MINI, Proiect i
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aceasta imagine poate reprezenta unul dintre vehiculele noii game concepute de MINI pentru marile oraşe, ca parte a proiectului BMW -i.

    Potrivit revistei franceze, L'Automobile, este vorba de un prototip al lui Mini Cooper i-MegaCity, posibil un test de design, inspirat de MINI Crossover Concept la partea de blocuri optice, dar cu un acoperis mult mai mic.

    BMW Megacity Vehicle sau “masina de oras” va deveni cel mai mic model din gama MINI dupa ce va intra in productia de serie.

    Masinuta este in curs de dezvoltare, ca parte a Proiectului-i, o initiativa a celor de la BMW de a crea noua gama de vehicule cu emisii zero sau aproape zero pentru zonele urbane din urmatorii zece ani.

    BMW nu a fost foarte clar cu privire la modul in care aceste vehicule noi vor fi branduite. Dupa cum stau lucrurile acum, MegaCity este prevazut a fi un sub-brand MINI.

    Adevarul este ca, probabil, BMW nu a decis inca exact cum va proceda legat de acest aspect, insa este foarte posibil ca modelul Megacity sa poata fi vazut pe strazi in 2011.

    Vizualizari: 1362
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »