rss

BMW va prezenta la Frankfurt un concept sportiv ecologic

  1. 30/07/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Bmw m1, Concept, concept sportiv, Efficientdynamics
    Vezi toate fotografiile (1)

    La doar o zi dupa ce au confirmat decizia de a se retrage din Formula 1 la finalul sezonului 2009, oficialii BMW au anuntat in aceasta dimineata ca vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un nou concept sportiv ecologic.

    Anuntul facut de Klaus Draeger, membru in consiliul director BMW AG, vine sa confirme zvonul lansat anul trecut de un insider, care dezvaluia al momentul respectiv ca producatorul bavarez lucreaza la un prototip "verde" bazat pe conceptul BMW M1, un omagiu adus modelului original din urma cu trei decenii.

    Viitorul model sport va fi un coupe cu doua locuri si motor amplasat central. Acesta va ingloba tehnologia Efficient Dynamics si cele mai sofisticate sisteme inovatoare si va fi realizat din materiale usoare durabile.

    Daca va primi unda verde pentru productia de serie, acest prototip va fi fabricat intr-o serie extrem de limitata care ar urma sa debuteze in 2012. Modelul de serie va fi rival direct pentru Audi R8, Porsche 911 si viitorul Mercedes-Benz SLS AMG "Gullwing".

    Vizualizari: 1444