rss

BMW si Katarina Witt sustin orasul Munchen pentru organizarea JO de iarna din 2018

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Bmw group, Jocurile olimpice, katarina witt, Munchen, X6 xDrive30d
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fosta mare patinatoare Katarina Witt a fost numita de BMW ambasadoare olimpica in vederea sprijinirii candidaturii oraselor Munchen si Garmisch-Partenkirchen la gazduirea JO de iarna din anul 2018.

    Aflata in fruntea comitetului de candidatura german, Katarina Witt, acum in varsta de 44 de ani, va avea o serie de aparitii publice in care va promova imaginea orasului Munchen si, implicit, pe cea a marcii BMW.

    "Din postura de cel mai ecologic producator auto din lume, BMW sprijina ideea unor Jocuri Olimpice ecologice, atat in calitate de partener confirmat al JO de vara de la Londra din 2012, cat si din cea de partener al candidaturii JO de iarna de la Munchen din 2018. Suntem extrem de incantati ca o avem alaturi de noi, ca ambasador olimpic, pe Katarina Witt in tentativa noastra de a aduce Olimpiada alba la Munchen de peste 8 ani", a declarat Ian Robertson, membru in Consiliul de Administratie al BMW Group.

    Castigatoare in doua randuri a medaliei de aur in concursul olimpic de patinaj artistic, la Sarajevo (1984) si la Calgary (1988), Katarina Witt spune ca a participa la Jocurile Olimpice este apogeul carierei oricarui sportiv. "Sper din tot sufletul sa aducem Olimpiada de iarna din 2018 la Munchen. Imbratisez total ideea unor Jocuri Olimpice ecologice care conserva resursele naturale pentru a le utiliza in folosul sportului de performanta. Acesta ar putea fi un semnal al orasului Munchen pentru viitoarele editii ale JO. Alianta dintre BMW si Olimpiada se bazeaza pe sportivitate, traditie, dinamism si pe o abordare ecologica a viitorului", a declarat Witt.

    Vizualizari: 2270