rss

BMW si Daimler vor incheia parteneriatul pentru hibride

  1. 14/07/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Daimler, Hibrid, parteneriat
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW si Daimler au lucrat destul de aproape, datorita colaborarii din ultimii ani si mai ales din cauza nevoii de a imparti costurile si a imbunatati liniile. Insa, in ciuda parteneriatului pentru tehnologiile hibrid si cele in materie de siguranta, se pare ca cei doi producatori au probleme.

    Potrivit unei publicatii germane, un purtator de cuvant al BMW a declarat ca are indoilei cu privire la continuarea parteneriatului cu Daimler. Motivul? In acest moment exista discutii in curs de desfasurare cu alti constructori care ar putea reprezenta o solutie mai buna pentru BMW.

    Raportul spune ca Daimler isi doreste ca parteneriatul sa continue datorita economiei de costuri si noilor modele hibride ce ar putea fi lansate. Insa, potrivit ultimelor zvonuri, Daimler intentioneaza sa-si dezvolte propriile planuri pentru un viitor “electric” la un ritm destul de perisculos, asa ca o piedica in operatiunile sale hibride nu ar avea un impact atat de serios, cum pare la prima vedere.

    Pe de alta parte, pana cand unitatea electrica se va extinde in afara gamei Smart in planurile lui Daimler, dezvoltarea tehnologiei hibrid este singura cale de a face ca modelele Mercedes mai eco fara a sacrifica semnificativ performanta.

    Vizualizari: 1269
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »