rss

BMW sarbatoreste 15 ani in Romania

  1. 07/04/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW , BMW, BMW M, X5, X5 M, X6, X6 M
    Vezi toate fotografiile (1)

    Weekendul acesta, la Automobile Bavaria, BMW a sarbatorit cu „portile deschise” 15 ani de prezenta a marcii bavareze in Romania.

    Automobile Bavaria s-a infiintat in anul 1994, la Brasov, livrand in primul an de functionare 11 automobile BMW. La 15 ani de la infiintare, BMW a reusit performanta de a vinde de 100 de ori mai mult.

    De-alungul timpului, Automobile Bavaria a avut in portofoliu toate brandurile detinute de concern, Romania devenind una dintre cele mai mari retele de dealeri din Europa Centrala si de Est.

    In 1997 s-a inaugurat primul sediu propriu al Automobile Bavaria, in Otopeni, pe Soseaua de Centura, amplasare care s-a dovedit a fi deschizatoare de drumuri în comertul auto iar in 2006 a avut loc inaugurarea sediului din Baneasa, Centru BMW, a carui investitie s-a ridicat la 12 milioane de euro. Cladirea include showroom si service BMW, showroom si service MINI, depozit piese de schimb, birouri, spatiu pentru evenimente, terasa, spatii de asteptare pentru clienti, bar BMW, lifestyle shop, sali de conferinta, sali de training, cantina cu bucatarie proprie, parcare pentru masinile de stoc, parcare pentru clienti.

    Actiunile de promovare a marcii întreprinse de Automobile Bavaria constau in asocierea marcii cu persoane publice romane. Astfel, au devenit utilizatori de automobile BMW Majestatea Sa, Regele Mihai I, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

    Ca si Gheorghe Hagi, Ilie Nastase a primit un BMW 750 i echipat cu un motor V8 bi-turbo care dezvolta 407 CP inregistreaza o viteza maxima de 250 km/h. Limuzina inlocuieate modelul BMW X5 pe care il conducea pana acum.

    BMW Seria 7 este nava amiral a BMW, iar a 5-a generatie a modelului a avut lansarea oficiala la finalul anului trecut. Echiparea include elemente de confort si siguranta precum volan incalzit, functie TV, sistem de navigatie Professional si sistem audio Professional, scaune cu functii multiple, Head Up display, Directie Activa integrata si faruri adaptive, camera la mersul cu spatele si camere laterale. Pretul de baza porneste de la  77.200 euro + TVA.

    Vizualizari: 1674
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »