rss

BMW X1: noi imagini-teaser oficiale

  1. 05/06/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, bmw x1, SUV compact, Teaser, X1
    Vezi toate fotografiile (4)

    Bavarezii vor fi foarte ocupati in urmatorii doi ani cand vor lansa o serie de modele derivate din cele actuale si altele complet noi, din aceasta categorie facand parte si BMW X1. Constructorul german a dat publicitatii in aceasta dimineata un alt set de imagini-teaser oficiale cu noul sau SUV compact.

    Dupa primele fotografii prezentate in urma cu trei zile, compania din Munchen a publicat patru noi poze care ne dezvaluie cateva detalii de design, insa fara a fi tradat formele generale ale masinii. Cele mai importante elemente sunt grila radiatorului, necamuflata de aceasta data, si noile spoilere sport fata si spate. De asemenea, trasaturile specifice celor mai noi modele BMW se regasesc la nivelul blocurilor optice fata si a stopurilor, care amintesc de Seria 5 GT si Seria 7.

    Volumul de productie a fost fixat de oficialii BMW la 100.000 de exemplare anual, noul X1 urmand sa intre in productia de serie la mijlocul acestui an, la fabrica din Leipzig. Ca pret, X1 va fi mai scump decat Seria 1, ceea ce inseamna ca va costa peste 21.000 de euro.

    Noul BMW X1 va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar vanzarile vor demara imediat dupa lansare.

    Vizualizari: 1930