rss

BMW X1 a obtinut cinci stele la EuroNCAP (+video)

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul BMW X1 a fost printre modelele care au obtinut cele mai mare scor la recentele teste de impact, Euro NCAP.

    Rezultatul punctajului maxim obtinut s-a datorat caracteristicilor sale standard de siguranta si a unui sistem eficient de protectie a ocupantilor vehiculului, care se refera la diferite tipuri de coliziune.

    BMW a declarat ca " BMW X1 confirma standardul ridicat al conceptului de siguranta dezvoltat pentru modelele BMW X. Structura sa extrem de stabila, ofera o baza ideala pentru a se asigura ca locurile  pasagerilor beneficiaza de protectie maxima chiar si in cazul unui impact puternic. Fortele care actioneaza asupra vehiculului sunt deturnate de-a lungul cailor de incarcare definite structurilor de sprijin si absorbite prin intermediul dimensiunilor ample a zonelor de deformare. "

    Pasagerii de SUV sunt protejati de airbag-urile frontale, laterale si de cele de la nivelul capului, centuri pretensionate si sisteme ISOFIX pentru fixarea scaunelor pentru copii in spate.

    Printre sistemele de siguranta, care au ajutat la indeplinirea scorului lui X1, se numara sistemul DSC (Dynamic Stability Control), asistenta la franare, si sistemul DTC (Dynamic Traction Control).

    Mai mult, testele Euro NCAP au confirmat faptul ca BMW X1 "are o cabina de pasageri  extrem de stabila, indiferent de inaltimea lor si de pozitia de pe scaun”.

    In ceea ce priveste protectia copiilor, vehiculul ofera un standard excelent de siguranta in folosirea sistemelor de scaune pentru copii cu varsta cuprinsa intre un an  de un an si trei ani.

    Vizualizari: 1893
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »