rss

BMW Sauber va folosi motoare Ferrari

  1. 17/09/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: Bmw sauber, F1, Ferrari, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    De fapt, nu este vorba despre echipa BMW Sauber, ci despre ceea ce va ramane din ea. BMW a anuntat cu mult timp in urma ca acesta este ultimul sezon in Formula 1, iar zilele trecute reprezentantii team-ului germano-elvetian au declarat ca echipa a fost vanduta catre Qadbak Investments Ltd, o fundatie din Tara Cantoanelor.

    Qadbak, grup care, se spune, are in spate persoane importante din Europa si Orientul Mijlociu, s-a facut remarcata pentru prima data la inceputul anului, cand a cumparat echipa britanica de fotbal Notts County.

    Se zvoneste ca BMW a primit 80 de milioane de euro in schimbul echipei din Marele Circ, care, insa, este in pericol de a nu fi primita pe grila de start in 2010. Motivul este unul cat se poate de simplu: desi isi anuntase intentia de a participa in continuare in competitie, ca urmare a incertitudinilor legate de viitorul sau, Sauber a pierdut locul in paddock in favoarea consortiului format din Lotus, Proton si guvernul malaezian.

    Problema ar putea fi rezolvata daca diriguitorii F1 vor fi de acord sa creasca numarul de echipe prezente in sezonul viitor la start de la 13 la 14, caz in care, viitoarea echipa - indiferent cum se va numi ea - va primi motoare si transmisii Ferrari in regim de client, se arata in presa germana.

    Vizualizari: 1202
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »