rss

BMW Group la Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 01/08/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Frankfurt, MINI, Rolls-Royce
    Vezi toate fotografiile (3)

     

    Prin cele trei marci BMW, MINI si Rolls-Royce Motor Cars, BMW Group este primul expozant care va folosi noul Pavilion Hall 11 in cadrul Salonului de la Frankfurt.

     

    Acesta este considerat cel mai avangardist pavilion expozitional din Europa si va putea fi gasit chiar la portile de acces ale centrului expozitional. Punctul de atractie al prezentarii BMW din cadrul editiei 2009 a salonului este un circuit in lungime de cateva sute de metri, unde vor fi prezentate premierele mondiale si flota BMW EfficientDynamics.

     

    Thomas Muderlak, responsabil pentru prezentarea BMW Group la Salonul Auto de la Frankfurt IAA a declarat: “Suntem incantati ca IAA 2009 ne ofera oportunitatea de a cladi ceva pe baza traditiei noastre pentru prezentari inovatoare la saloane auto si ca acum putem prezenta cele trei marci sub acelasi acoperis - o premiera importanta pentru BMW Group”.

     

    In 2003, 2005 si 2007, marca BMW s-a prezentat intr-o cladire in stil cubist, in aşa-numita Agora, in timp ce MINI si Rolls-Royce Motor Cars au fost gazduite in alte pavilioane expozitionale. Alaturarea celor trei marci va permite ca BMW Group sa organizeze diferite evenimente importante precum Conferinta prestigioasei publicatii germane “ZEIT”, unde BMW Group va avea ocazia de a pune bazele unor importante probleme sociale precum sustenabilitatea, dezvoltarea durabila sau folosirea de resurse regenerabile.

     

    De asemenea, Raportul 2009/2010 Sustainable Value Report va fi prezentat la conferinta de presa BMW Group din data de 15 septembrie. Sustenabilitatea este tema principala a conceptului oferit de standul expozitional BMW Group: de aceea compania aplica un sistem expozitional reutilizabil la saloane auto si târguri. Conceptul se bazeaza pe elemente structurale modulare si reutilizabile, care reduc volumul de material demolat si pe cel al pierderilor.

     

    Intre 15 si 27 septembrie 2009, copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 13 ani pot se pot juca in cadrul Junior Campus. Un atelier va explica celor cu varsta cuprinsa intre 7 si 13 ani, in mod interactiv, cum sa foloseasca resursele intr-o maniera responsabila. Alte programe dedicate celor mici vor trata teme precum siguranţa rutiera si productia regenerabila.

     

    Vizualizari: 1682