rss

BMW Group este cea mai sustenabila companie auto din lume

  1. 14/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW
    Vezi toate fotografiile (4)

    Potrivit ultimei editii Dow Jones Sustainability Index World, BMW Group este pentru al cincilea an consecutiv lider al industriei, fiind singura companie auto mentionata cu privire la caracterul sustenabil, incepand de la infiintarea acestor topuri in 1999.

     

    In anul 2000, Consiliul Director al BMW Group a declarat dezvoltarea durabila ca fiind unul dintre principiile strategice de baza ale companiei. De asemenea BMW Group accepta responsabilitatea pentru cei aproximativ 100.000 de angajati si se implica in proiecte sociale in afara centrelor sale de productie.

     

    In vara acestui an, a fost creat, la cel mai inalt nivel de conducere, un Consiliu de Sustenabilitate. Acesta, care include toti membrii Consiliului Director, determina abordarea strategica cu privire la problemele de dezvoltare durabila. De doua ori pe an, membrii se reunesc pentru a discuta si adopta strategiile si activitatile propuse la nivel operational.

     

    Dow Jones Sustainability Index a fost primul clasament global de regenerabilitate ce a fost creat in 1999, iar de atunci a fost publicat in fiecare an de SAM Group, cu sediul la Zürich, in cooperare cu Dow Jones Indexes si STOXX Limited. Sunt luate in considerare criteriul regenerabilitatii generale, precum si provocarile specifice fiecarui domeniu, cum ar fi schimbarile de mediu.

     

    Vizualizari: 1067
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »