rss

AC Schnitzer a personalizat sistemul BMW iDrive

  1. 27/04/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: AC Schnitzer, BMW, Idrive
    Vezi toate fotografiile (2)

    Vreti sa schimbati destinatia in sistemul de navigatie ori doriti sa schimbati setarile autoturismului fara a va lua ochii de la drum? Totul este posibil in orice moment prin simpla manipulare a sistemului iDrive de la BMW. Acum, operatiunea este si mai confortabila deoarece joystick-ul a fost personalizat de casa de tuning AC Schnitzer.

    Tunerul german a imbracat controller-ul sistemului intr-un invelis din aluminiu mai gros, capacul reproducand practic modelul de jante AC Schnitzer Type IV, extrem de popular in toate clasele de vehicule. Acum, acestea isi pun accentul si la interior, unde miniprogramul de individualizare ofera clientilor o placere nu doar vizuala, ci si palpabila deoarece functiile iDrive pot fi controlate acum intr-un mod intuitiv. Noul invelis din aluminiu gandit de cei de la AC Schnitzer pentru iDrive este disponibil atat pentru modelele BMW care dispun de noua generatie a sistemului inteligent, cat si pentru cele care sunt echipate cu generatia precedenta a iDrive.

    Comanda centrala a sistemului iDrive este amplasata ergonomic, pe tuneul consolei centrale, aceasta putand fi actionata cu o singura mana atat de sofer, cat si de pasagerul din dreapta.

    Vizualizari: 1902