rss

BMW Z4 Roadster preparat de AC Schnitzer

  1. 22/09/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: AC Schnitzer, BMW, Roadster, Tuning, Z4 Roadster
    Vezi toate fotografiile (6)

    Partener de baza al bavarezilor, AC Schnitzer a prezentat un pachet de tuning cuprinzator, dedicat noului Z4 Roadster. Deocamdata a fost crescuta puterea unui singur motor, si anume al agregatului biturbo de sub capota versiunii 3.5i.

    Acesta livreaza 360 CP fata de 306, fiind capabil sa catapulteze decapotabila in doar 4,9 secunde pana la 100 km/h, cu 0,2 secunde mai repede decat modelul de serie.

    Dar mai impresionanta va fi, credem noi, stabilitatea versiunii Schnitzer, din moment ce a primit un kit de suspensii sport, impreuna cu noi evacuari, care, la randul lor, au contribuit la cura de “steroizi” primita de propulsor.

    Cireasa de pe tort e reprezentata de pachetul aerodinamic, ce consta din grila noua, spoilere fata-spate redesenate si praguri coborate. Fireste, oferta de jante este exhaustiva, clientii putand opta intre mai multe modele de 18, 19 sau 20 de inci.

    Interventiile asupra interiorului sunt mai discrete, rezumandu-se la adoptarea unor elemente din aluminiu (controller i-Drive, pedalier, etc.).

    Vizualizari: 1425