rss

Campania "BMW X6" a ales castigatorii

  1. 19/05/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X6
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cei care au achizitionat un BMW in perioada 15 decembrie – 11 mai au avut oportunitatea sa participe la o campanie de anvergura organizata de BMW Group Romania in parteneriat cu reteaua de distribuitori BMW din Romania.

    S-au oferit, prin tragere la sorti, 10 locuri la o sesiune de training BMW Fahrer Training, pe circuitul Salzburgring, Austria si, marele premiu, un automobil BMW X6.

    Demersul a fost organizat ca un raspuns al interesului mare de care s-a bucurat pe piata romaneasca primul Sports Actvity Coupe din lume. Acest succes s-a concretizat si printr-un volum mare de livrari in primul trimestru al anului 2009, cu aproximativ 33% din totalul unitatilor livrate.

    Sportivitatea a fost intotdeauna unul din elementele distinctive ale marcii si una din cele mai bune demonstratii se poate realiza prin BMW Fahrer Training. Pe circuite precum Nürburgring, Zandvoort, Salzburgring sau in conditii extreme precum drumurile acoperite de zapadă din Sölden, Austria, participantii BMW Fahrer Training pot invata cum sa valorifice un automobil BMW la maxim – de la tehnici de pilotaj sportiv, pana la condusul cu un consum optim de combustibil utilizand EfficientDynamics.

    Pachetul oferit castigatorilor a fost BMW M Advanced Training si include o sesiune de teste cu modele performante BMW pe circuitul austriac Salzburgring.

    Vineri, 15 mai, la centrul Automobile Bavaria din Baneasa, a avut loc extragerea castigatorilor promotiei. Acestia sunt prezentati pe site-urile dealerilor BMW din tara.

     

    Vizualizari: 1188