rss

BMW prezinta ambulanta X6

  1. 14/05/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, SUV, X6
    Vezi toate fotografiile (4)

    Coupe-SUV e un concept greu de digerat, dar BMW a prezentat o versiune de X6 care pare sa aiba mai mult sens: ambulanta.

    Prototipul a fost expus la un show de specialitate, denumit RETTmobil, unde n-a parut stingher printre ambulantele cu state vechi, caci bavarezii au facut modificari ample.

    L-au dotat cu rampa luminoasa cu LED-uri (responsabila si de avertizarea acustica), au integrat alte lumini in grila frontala si au vopsit caroseria in culorile specifice ambulantelor din Germania.
    Chiar si asa, o targa nu va incapea in acest X6, el fiind mai degraba un mijloc de asistenta rapida, ce poate actiona pe langa unitatile clasice, capabil sa transporte mai multi doctori si asistenti.

    Ca sa fie rapida cu adevarat, ambulanta-SUV este dotata cu V8-ul biturbo de 4,4 litri, capabil de 407 CP, deci va ajunge mult mai repede la locul interventiei decat restul unitatilor si, astfel, pot fi salvate mai multe vieti.

    Ramane de vazut cate servicii de ambulanta isi vor permite acest X6, care, in aceiasi bani, poate fi inlocuit de cateva compacte sport la fel de rapide sau chiar si mai multe motociclete.

    Vizualizari: 2334