rss

BMW X6 M: primele fotografii inainte de New York

  1. 04/04/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: bmw x6 m, Ford, GTE, Mustang
    Vezi toate fotografiile (4)

    Desi prezentarea in premiera mondiala este programat sa aiba loc in cadrul Salonului Auto de la New York, primele fotografii cu noul BMW X6 M au fost aruncate pe Internet cu o saptamana inainte de debutul care se va produce pe 9 aprilie.

    BMW X6 M, prima realizare de acest gen a inginerilor de la Divizia M a companiei bavareze pe un SUV/Crossover si pe un model 4x4 deopotriva, este propulsat de noul motor biturbo V8 de 4,4 litri care dezvolta 550 CP.

    Acest motor se va regasi si sub capota lui BMW X5 M si, potrivit unor insideri, pe viitoarea generatie a modelelor M5 Sedan/Touring si M6 Cabrio/Coupe.

    Nu avem informatiile oficiale, insa noul V8 de 550 de "cai" ar trebui sa ajute atat pe X6 M, cat si pe X5 M sa sprinteze de la 0-100 km/h in mai putin de 5,0 secunde. Comparativ, actualul model X6 xDrive50i, care este echipat cu un motor V8 biturbo de 4,4 litri care produce doar 408 CP, atinge "suta" in 5,4 secunde.

    Printre modificarile aduse de inginerii germani se mai numara un sistem de franare mai performant si o noua directie asistata, precum si suspensii cu o setare sport.

    La exterior, BMW X6 M a primit un kit aerodinamic sport care include noi spoilere, prize de aer frontale mai largi si, optional, prize laterale, un set de jante din aliaj cu 5 spite si un sistem de evacuare cu patru tevi de esapament rotunde integrate in difuzor. X6 M a primit la interior scaune sport, un nou volan sport si un tablou de bord revizuit.

    Noi informatii si fotografii la rezolutie mare vor fi facute publice inainte de lansarea oficiala de la New York.

    Vizualizari: 1418