rss

BMW X5 M si X6 M de la G-Power

  1. 12/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, G-power, typhoon, X5 M, X6 M
    Vezi toate fotografiile (4)

    Baietii de la G-Power sunt pur si simplu indragostiti de cele doua SUV-uri BMW, pe care le “gadila” de fiecare data cand firma din Munchen anunta cate un update sau o motorizare noua.

    Ultima oara, tunerul a luat colimator cele doua versiuni M ale lui X5 si X6, pe care le-a dotat cu un kit derivat din deja celebrul Typhoon.

    Asta inseamna, mai pe romaneste, ca exteriorul se transforma suficient de mult incat cele doua sa devina aproape de nerecunoscut. “Fusta” aerodinamica frontala si pragurile evazate, ambele confectionate din fibra de carbon, uriasele prize de aer sapate in spoilerul fata, diffuser-ul posterior flancat de cele patru tevi de esapament, capota din kevlar si – ai ghicit – fibra de carbon, scandaloasele jante de aluminiu cu diametrul de 23 de inch si suspensia mai joasa cu 30 mm alcatuiesc genul de peisaj pe care fie il vei adora de fiecare data cand il vei privi, fie il vei detesta pe veci cu toata fiinta ta.

    Noroc ca G-Power a inventat o metoda de “masluire” a balantei: in pantecele ambelor SUV-uri BMW toarce cate un V8 de 600 CP, in stare sa le propulseze pana la 100 km/h in doar 4,5 secunde si pana la 200 km/h in 16,2 secunde.

    Cireasa de pe tort? Viteza maxima de peste 300 km/h, bineinteles...

    Vizualizari: 1769