rss

BMW intarzie pana in 2011 lansarea lui X3 in SUA

  1. 17/11/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Sua, X3
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW a anuntat ca va intarzia lansarea viitoarei generatii a SUV-ului X3 in Statele Unite ale Americii.

    Noul X3 era asteptat sa intre pe piata americana la sfarsitul anului 2010, ca un model 2011, insa potrivit ultimelor informatii, SUV-ul BMW nu va ajunge in showroom-uri pana la  inceputul anului 2011.

    Vestea amanarii lansarii modelului X3 a inceput sa circule sub forma de zvon in urma cu cateva saptamani, presedintele diviziei nord-americane BMW, Jim O’Donnell confimand acest lucru in decursul zilei de ieri.

    Potrivit declaratiei facute de oficial publicatiei AutoWeek, intarzierea demersurilor este legata de lansarea unui sistem de inregistrare a comenzilor, care trebuie sa coincida cu cea a X3-ului.

    Cu ajutorul noului sistem, majoritatea modelelor X3 vor fi personalizate si adaptate cerintelor clientului. Producatorul bavarez va permite totodata dealerilor sa comande SUV-ul pentru stoc, dar va limita optiunile la 10 cele mai populare.

    Daca programul instituit de BMW se dovedeste a fi un succes, constructorul planuieste extinderea acestuia si pentru modele precum X5 sau X6, unde comenzile clientilor sunt asteptate sa depaseasca mai mult de 70% din totalul vanzarilor.

    Intarzierea lansarii lui X3 va permite BMW sa puna la dispozitie clientilor sai numeroase optiuni in gama de motorizari. Desi initial X3 trebuia sa beneficieze doar de o singura unitate pe benzina, producatorul german ia in considerare pana la patru optiuni.

    In ciuda intarzierii din SUA, X3  este inca in grafic pentru lansarea pe piata europeana la sfarsitul anului 2010. Productia lui X3 va fi mutata din Austria la Spartanburg, Carolina de Sud, SUA.

    Vizualizari: 1259