rss

Au fost vandute toate unitatile BMW M3 GTS

  1. 27/01/2010
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dinspre divizia M a celor de la BMW vin numai vesti bune pentru producatorul german. Astfel, Kay Segler, CEO-ul departamentului, a anuntat ca, in ciuda pretului de 115.000 euro, au fost vandute toate unitatile M3 GTS.

    Livrarile vor incepe abia in mai si, in ciuda faptului ca nu au facut public numarul exemplarelor fabricate, bavarezii au declarat ca cererea a depasit cu mult oferta.

    Principalul atu al versiunii GTS fata de M3-ul clasic este greutatea scazuta, BMW M3 GTS cantarind doar 1.490 kilograme (cu 190 kilograme mai putin decat M3-ul standard). Aceasta valoare a fost posibila, evident, gratie folosirii intensive a fibrei de carbon, material tot mai raspandit si la masinile de strada, nu doar la suratele lor din competitiile auto.

    GTS-ul este cel mai performant M3 construit vreodata, el fiind animat de un V8 de 4,4 litri ce dezvolta 450 CP. Eleronul spate, franele optimizate fata de un M3 standard, jantele de 19 inci, centurile cu sase puncte de prindere si ESP-ul programat sa intervina tarziu intregesc pachetul care il face pe BMW M3 GTS atat de special.

    Vizualizari: 1106