rss

Un nou concept BMW M1 va fi prezentat la Dubai

  1. 11/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Bmw m1, M1 concept, Supercar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prezentat pentru prima data in primavara lui 2008, BMW M1 Concept isi va face din nou aparitia in public in cadrul Salonului Auto de la Dubai, care isi va deschide portile pe 15 decembrie.

    Cu toate acestea, oficialii BMW nu au confirmat deocamdata daca acest prototip va fi produs in serie, in ciuda faptului ca recent un astfel vehicul camuflat a putut fi admirat in centrul orasului Munchen, orasul de resedinta al companiei germane.

    BMW M1 Concept este o interpretare moderna a legendei sportive M1 care facea furori la sfarsitul anilor 70. Produs de Lamborghini, acel model era propulsat de un motor in 6 cilindri de 3,5 litri amplasat central, care producea 273 CP, bagaj de resurse care ajuta sportiva sa atinga o viteza de top de 260 km/h. Versiunile de competitie dezvoltau o putere maxima de pana la 850 de "cai"!

    Conceptul M1 pe care BMW il va aduce la Dubai va avea tot un motor amplasat central, insa caroseria va fi ceva mai mare comparativ cu prototipul din 2008. Din punct de vedere estetic, M1 se distinge printr-o parte frontala foarte agresiva cu blocuri optice ascunse sub capota, o solutie de design ingenioasa ce inlocuieste clasicele faruri retractabile ale vechiului model.

    Desi nu se stie inca daca vehiculul destinat show-ului auto din Emiratele Arabe Unite este doar un concept sau o versiune de productie, speram ca BMW va dezvalui mai multe detalii saptamana viitoare.

    Vizualizari: 2300
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »