rss

BMW Seria 1 Coupe si Convertible vin la Detroit

  1. 16/12/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW Seria 1, Cabrio, Coupe
    Vezi toate fotografiile (15)

    BMW va prezenta la Salonul Auto de la Detroit, pe langa ultra-performantul Seria 1 M Coupe, versiunile facelift Seria 1 Coupe si Cabrio. Cele doua modele au beneficiat de modificari subtile la exterior, ce optimizeaza nu doar aspectul, ci si proprietatile aerodinamice, si de cateva imbunatatiri la nivelul habitaclului.

    Printre schimbarile estetice se numara noile blocuri optice redesenate, cu tehnologie LED pe spate, jante noi de 17 si 18 inch si un nou spoiler aerodinamic. Totodata, sunt oferite doua inedite nuante pentru caroserie: Vermillion Red si Marrakesh Brown.

    Pentru interior, casa auto bavareza propune noi tapiterii si optiuni, cum ar fi un noul volan sport imbracat in piele, cu padele pentru schimbarea vitezelor si un volan M, tot cu padele. Butonul DSC (Dynamic Stability control) de pe panoul de instrumente a fost schimbat cu un simbol international, iar panoul de control al luminilor si cel de climatizare din consola centrala prezinta accente cromate.

    La nivelul gamei de motorizari nu au fost operate modificari, oferta cuprinzand acelesi propulsoare: unitatea pe benzina cu aspiratie normala de 3,0 litri si 220 CP, cel de 3,0 litri twin-turbo de 300 CP si dieselul de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 143, 177 si 204 CP.

    Vizualizari: 2010