rss

Bentley lucreaza la un coupe cu patru usi

  1. 18/10/2010
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: audi a6, Bentley, Coupe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Segmentul coupe-urilor cu patru usi a cunoscut o expansiune constanta in ultimii ani, printre prezentele in domeniu numarandu-se modele precum noul Mercedes CLS si viitorul BMW Seria 6 Coupe.

    Si Bentley planuieste sa umple golul in aceasta nisa prin lansarea unui sedan cu patru usi si forme alunecoase de coupe, dupa cum informeaza Auto Express. Acesta va fi modelul entry-level al viitoarei game Bentley.

    Printre competitori, in segmentul masinilor de lux, se numara Aston Martin Rapide, urmatoarea generatie Maserati Quattroporte, Porsche Panamera si misteriosul model cu patru usi Lamborghini.

    In ceea ce priveste designul este de asteptat sa primeasca elementele frontale regasite pe Continental GT Facelift. La interior, producatorul auto ne va rasfata cu aceleasi detalii si finisaje premium.

    Noul model va utiliza platforma destinata urmatoarei generatii Audi A6, evident cu ceva modificari. Sub capota, producatorul auto va propune motorul V8 de 4,0 litri, care este in curs de dezvoltare de Audi si Benley.

    Unitatea va fi cuplata la o cutie de viteze automata cu opt trepte si va transmite puterea catre toate cele patru roti.

    Se pare ca viitorul coupe cu patru usi va avea un pret aproximativ de 135.000 de dolari, fapt ce va contribui considerabil la cresterea vanzarilor Bentley.

    Vizualizari: 1602