rss

Deschiderea oficiala a showroom-ului Bentley in Bucuresti

  1. 28/11/2013
  2. Categoria: Bentley
    Vezi toate fotografiile (6)

    Bentley Motors isi continua procesul de extindere a retelei de dealership-uri in Europa, odata cu deschiderea oficiala a showroom-ului Bentley Bucuresti – primul centru de vanzari al brand-ului britanic de lux in Romania.
    Elegantul sediu acopera peste 610 m2 si, pentru prima data, ofera publicului din Romania un centru de vanzari, pe langa serviciile post-vanzari, deja existente.

    „Dupa ce, pe parcursul mai multor ani, am convins publicul de calitatea serviciilor noastre, suntem incantati acum sa primim clientii Bentley intr-un showroom elegant, foarte modern si sa prezentam cele mai noi modele exclusiviste din Crewe”, a declarat Mihaela Tudorica, Brand Manager Bentley in cadrul Bentley Bucuresti. „Consideram ca pe piata romaneasca exista un interes considerabil si mult potential pentru acest brand sinonim cu luxul”, a adaugat Mihaela Tudorica.

    Un invitat special al evenimentului de deschidere a centrului Bentley Bucuresti a fost noul model Continental GT V8 S. Dezvaluit in premiera publicului la Salonul Auto de la Frankfurt, in luna septembrie, acest puternic nou membru al gamei Continental este construit special pentru clientii care prefera motoarele V8 si care asteapta mai mult de la performantele masinii pe care o conduc. Modelul este mult mai agil si mai receptiv, are mai multa putere si un aspect mult mai sportiv.
    Cu 528 cai putere si 680 Nm cuplu, alaturi de o suspensie mai joasa si mai rigida, noul model completeaza imaginea sport a familiei Continental V8 – pastrand, in acelasi timp, interiorul de lux cu accente lucrate manual, specific brand-ului Bentley.
    Bentley Bucuresti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x, este al 45-lea dealership al marcii britanice in Europa continentala.

    Odata cu deschiderea noului showroom, vanzarile Bentley continua sa creasca in intreaga lume. Livrarile catre clienti au crescut pana la sfarsitul lunii septembrie cu 9%, ajungand la 6.516 masini, vanzarile in Europa au inregistrat 1.081 de masini livrate, in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

    Vizualizari: 2922