rss

Bentley va ofera noua editie Flying Spur Design Series de Mulliner

  1. 30/06/2017
  2. Categoria: Bentley
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mulliner va produce numai 100 de exemplare din aceasta limuzina in editie limitata. Design Series este disponibila pentru toate cele patru modele din gama Flying Spur - V8, W12, V8 S si W12 S.

    Noua editie Flying Spur Design Edition a fost creata de Mulliner pentru proprietarii Bentley care cauta o interpretare extrema, la volanul unei limuzine.

    Noua editie Flying Spur Design Series de Mulliner este caracterizata, la exterior, de dungi subtile in culori deschise, care contrasteaza cu elemente metalice de culoare inchisa (numai la modelul W12 S), pentru a spori caracterul dinamic, orientat spre performanta al Flying Spur.

    La interior, semnele distinctive ale Mulliner includ detalii din piele in culori indraznete si materiale noi, imbinate cu o deosebita precizie tehnica.

    Flying Spur Design Series: dinamismul ca scop in sine

    Noua editie Flying Spur Design Series se inspira din cele mai elegante detalii: de la culorile exuberante ale captuselii unui costum sobru sau de la un tighel de contrast de pe o sa din piele.

    Exteriorul Flying Spur Design Series se remarca printr-un design deosebit al spoilerului (numai la modelele V8 S si W12 S), printr-o muchie inferioara eleganta si lumini de intâmpinare cu LED. Spoilerul si muchia inferioara, care se intinde de-a lungul portierelor pâna la puntea spate, sunt evidentiate printr-un accent de culoare de contrast. Noaptea, luminile de intâmpinare proiecteaza cuvântul ”Mulliner” pe sol.

    Flying Spur Design Series W12 S vine cu detalii suplimentare la exterior - elemente metalice cu finisaj negru in jurul farurilor si al grilei, pentru un look mai dramatic. Jantele sport de 21 de inci, sunt vopsite in Gloss Black, semnalând, inca o data, puterea motorului W12 S.

    Flying Spur Design Series V8 S este echipat cu jante de 21 de inci, cu sase spite duble, care au fost vopsite cu negru, pentru a reflecta caracterul dinamic, fara rival, al motorului V8.

    Interiorul semnat de Mulliner: frumusetea sta in personalizare

    In interiorul Flying Spur Design Series, Mulliner a creat un spatiu pentru calatorii luxos si plin de rafinament.
    Pielea perforata de pe scaune dezvaluie o nuanta secundara, aprinsa, dedesubt, asortata cu accentele indraznete de la nivelul intregii editii limitate Flying Spur Design Series. Volanul are, de asemenea, un accent la culoare in partea superioara. Pielea de pe suporturile laterale ale scaunelor si de pe tapiteria interioara a usilor este cusuta manual, intr-o maniera exceptionala, de artizanii Mulliner.

    Flying Spur Design Series include o noua schema duala de culori de contrast pe partea interioara a plafonului si pe muchiile laterale de la baza geamurilor, creând o paleta de trei culori de piele in interiorul limuzinei. Consola centrala are un elegant finisaj Piano Black.

    Vizualizari: 1135
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »