rss

Mansory este oficial in Romania

  1. 24/09/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Mansory
    Vezi toate fotografiile (4)

    Indelung asteptata companie de personalizare Mansory este oficial in Romania. MANSORY COOPERATION Gmbh ofera accesorii proiectate si fabricate in exclusivitate pentru o gama restransa de modele din gama Porsche, Bentley, Rolls Royce, Ferrari, Aston Martin, McLaren SLR sau Bugatti

    MANSORY ROMANIA este o companie dedicata serviciilor complete de accesorizare a automobilelor de lux, fiind reprezentatul oficial al Companiei MANSORY COOPERATION Gmbh. Romania este a noua locatie pe harta Europei unde Mansory COOPERATION are reprezentanta oficiala. Celelalte sapte locatii sunt: Zumikon / Elvetia, Altrincham / Anglia, Praga /Cehia, Vösendorf / Austria, Riga / Letonia, Tallin / Estonia, Kiev / Ukrania, Sankt-Petersbug / Rusia.

    Programul de personalizare MANSORY a fost creat pentru a veni in intampinarea pretentiilor exclusiviste a posesorilor de masini de lux. S-a dat curs unei idei pe cat de simple pe atat de indraznete: orice model de serie fie ea limitata, din gama de lux si cu performante extraordinare mai poate fi imbunatatit iar clientii au cerut permanent acest lucru.
    MANSORY a pregatit programe de individualizare pentru branduri exclusive cum ar fi: Bentley, Aston Martin, Ferrari, Bugatti, Porsche, McLaren SLR sau Rolls Royce. Data fiind aceste nume de exceptie, produsele MANSORY sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate ele fiind o prelungire a personalitatii si stilului de viata al unui mic segment de posesori de automobile de lux.

    Romania s-a evidentiat in ultimul deceniu ca piata interesanta pentru masinile de lux si ultra-sportive fiind gazda multor exemplare extrem de rare si de scumpe. Era doar o chestiune de timp pana cand un nume de referinta din domeniu sa-si faca aparitia si pe piata autohtona. MANSORY a apreciat ca este momentul oportun pentru infiintarea unei companii care sa o reprezinte si in Romania.
    Parcul auto reprezentativ pentru interesele MANSORY cuprinde un numar de peste 1000 exemplare Porsche, mai mult de 200 exemplare Bentley si multe alte exemplare foarte bine intretinute Rolls Royce, McLaren SLR sau Aston Martin.

    Mai precis, MANSORY ofera personalizare atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al performantelor dinamice. Gama de modele cuprinde o lista de invidiat insa romanii vor fi interesati in special de programele Mansory pentru Bentley Continental si pentru Porsche Cayenne care sunt modele cu mare trecere in Romania.

    Baza gamei MANSORY o constituie kit-urile aerodinamice, accesorii ultra-usoare de carbon si programe de ridicare a puterii motoarelor. Toate produsele sunt fabricate astfet incat montarea lor sa presupuna o cat mai mica interventie asupra automobilului de serie. Cele mai multe din produsele aerodinamice au aceleasi puncte de prindere cu cele de serie.
    Programele MANSORY pentru optimizarea puterii motoarelor sunt capabile sa ridice de la 620 la 810 CP performantele V12-ului de la Ferrari 599 GTB Fiorano Stallone. De asemenea un Bentley GT Le Mansory va dispune de 650 CP, iar un McLaren SLR Mansory Renovatio va genera nu mai putin de 700 CP si un cuplu imens de 880Nm.

    MANSORY Romania garanteaza tuturor clientilor servicii la cele mai inalte standarde oferind consultanta gratuita pre-sales, dar si after sales pe termen nelimitat.
    MANSORY Cooperation Gmbh ofera in afara de accesorii si programme de personalizare, si masini gata preparate Mansory. Sediul central MANSORY este situat la Brand, in Germania.

    Mai multe detalii gasiti aici.

    Vizualizari: 5224