rss

Bentley in China: 4.000 de masini in urmatorii cinci ani

  1. 28/07/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, China
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca unii ar crede ca modele de lux de la Bentley nu-si mai gasesc locul in contextul economic actual, producatorul auto este optimist atunci cand vine vorba de China. Mai mult, constructorul se asteapta la vanzari de 4.000 de unitati in urmatorii cinci ani.

    Insa daca aruncam o privire in urma si luam in considerare si cifrele actuale, un asemenea obiectiv pare a fi imposibil. De exemplu Bentley a vandut in ultimul an pe piata chineza numai 407 unitati, conform datelor gasgoo.com. In acest an situatia este si mai sumbra, masinile livrate showroomurilor din China fiind in scadere cu 10%. Cu toate acestea, constructorul de lux se asteapta ca economia chineza sa-si revina.

    Bentley a inceput sa se confrunte cu probleme inca de la inceputul anului 2009, atunci cand a decis suspende productia la fabrica din Crewe timp de sase saptamani. Cea mai mare scadere a fost inregistrata in SUA, livrarile de automobile scazand simtitor inca din primul trimestru din 2008.

    Si in 2008, cand recesiunea incepea sa dea tarcoale industriei auto, constructorul auto a declarat mass-media ca asteptarile sunt cel putin la fel de mari ca in 2007, fapt ce nu face decat sa scoata in efidenta optimismul Bentley.

    Vizualizari: 957