rss

Mansory Vitesse Rose, bazat pe Bentley Continental GT Speed

  1. 14/09/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley continental gt, Mansory
    Vezi toate fotografiile (7)

    Viteza si roz, doua elemente care starnesc adulatia a mii de admiratoare. Desi controversata aceasta nuanta in domeniul auto, trebuie sa recunoastem ca arata bine ... pentru o domnisoara. Ar fi destul de ciudat sa vezi un reprezentant al sexului masculin la volanul acestei bijuterii roz.

    Vitesse Rose este opera de arta a tunerului german Mansonry, care a luat una bucata Bentley Continental GT si a transformat-o intr-o masina demna de Paris Hilton.

    Modificarile se limiteaza la nivel de design, specificatiile tehnice ramanand neschimbate.  Elementele kitului exterior sunt realizate din PU-RIM (Polyurethane Reaction Injection Mold, un material poliuretanic de ultima generatie). Spoilerele fata si spate au fost modificate, iar pragurile completeaza intreaga tinuta. Capota a avut parte de un tratament special, tradus prin utilizarea fibrei de carbon si a unei nuante de negru care sa contrasteze cu restul caroseriei.  In partea frontala se remarca pozitiile lu LED-uri.

    Interiorul nu face nota discordanta si se prezinta in doua nuante de roz, de la tapiteria din piele “hand made” a scaunelor, pana la volan. Extravaganta  nu se opreste aici, aluminiul si fibra de carbon fiind utilizate pentru diferite ornamente.

    Puterea motorului de 12 cilindri atinge cote maxime cu ajutorul noi linii de evacuare, cu ieşiri rectangulare cromate. Jantele de 21 de inch nu sunt obisnuitele cromate, ci pastreaza negrul capotei.

    Exemplarul va fi in lumina reflectoarelor cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 3296
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »