rss

Bentley Continental Supersports Cabrio: primele imagini

  1. 19/02/2010
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, continental supersports cabrio, Crewe, W12
    Vezi toate fotografiile (9)

    Compania britanica a “eliberat” primele imagini ale lui Contiental Supersports Cabrio, o masina la fel de inevitabila ca si rasaritul soarelui.

    Utilizand acelasi W12 biturbo de sase litri, 630 CP si 800 Nm ce echipeaza versiunea coupe, decapotabila din Crewe este capabila sa accelereze pana la 100 km/h in numai 3,9 secunde, fapt care o transforma intr-unul model descoperit al naibii de rapid.

    De fapt – si avand in vedere viteza maxima de 325 km/h –, avem de-a face cu cel mai rapid cabrio produs vreodata de Bentley, insularii avand chiar curajul sa declare ca, din acest punct de vedere, nici un alt cabrio cu patru locuri nu se poate masura cu el.

    Pana la proba contrarie, ii vom crede pe cuvant; intre timp, vom da Cezarului ce e al Cezarului si vom mentiona faptul ca Supersports Cabrio ofera cam tot ce-si poate dori sufletelul unui milionar: suspensii sport, sistem de tractiune integrala cu livrarea preponderenta a cuplului catre spate, frane carbon-ceramice, jante de 20 de inch cu design unic si, la piece de resistence, un habitaclu de vis, decorat cu insertii din fibra de carbon, piele fina si Alcantara.

    Sir, your car is ready...

    Vizualizari: 1615
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »