rss

Spionat: Bentley Arnage

  1. 10/08/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley
    Vezi toate fotografiile (4)

    Bentley va lansa foarte curand “Grand Bentley”, cel mai probabil inlocuitorul lui Arnage si cel mai luxos model al marcii britanice.

     

    Judecand dupa cum arata acest prototip camuflat, echipa de ingineri din Crew pare sa fi deviat foarte putin de la formula de design Arnage. Rapoartele indica faptul ca noua versiune va fi mai lunga decat actualul model. Ne asteptam asadar la mai mult spatiu pentru picioare in partea din spate, unde probabil majoritatea cumparatorilor Arnage isi petrec timpul. Partile redesenate cuprind bara din fata, cea din spate, precum si tevile de evacuare.

     

    Arnage a fost intotdeauna o masina cu motoare mari si este firesc ca acest aspect sa nu se schimbe nici la Grand Bentley.

     

    Denumit Project Kimberly de catre cei din interior, masina va fi echipata cu un motor V8 de ultima generatie, de 6,75 litri si va produce peste 550 CP. Viteza maxima pe care o va putea atinge este undeva la 320 km/h. Este posibil ca Bentley sa ofere si versiuni Diesel si hibrid ale modelului.

     

    Grand Bentley va debuta la 16 August in cadrul Concours D'Elegance 2009, in Pebble Beach, California. Pretul de vanzare va fi undeva la 250.000 euro.

     

    Foto: copyright by Automedia

     

    Vizualizari: 960