rss

Noul Bentley Arnage ar putea debuta la Pebble Beach

  1. 03/06/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Arnage, Bentley, Maybach, Pebble Beach, Rolls-Royce
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua nava-amiral a constructorului britanic si-ar putea face aparitia la concursul de eleganta de la Pebble Beach, California, ce va avea loc in luna august. Si, asa cum ni s-a “promis”, va fi mai mare si mai impresionanta ca niciodata.

    Nu se stie deocamdata daca viitorul Bentley Arnage va avea sub capota marele W16 al lui Bugatti Veyron sau un V12 turbodiesel de origine Audi, insa aproape sigur este faptul ca limuzina va fi ideal dimensionata astfel incat sa tina piept cu succes impozantelor Rolls-Royce Phantom si Maybach 57/62.

    Debutul de la Pebble Beach nu va insemna insa si startul productiei pentru noul Arnage, care va mai intarzia in acest sens pentru inca un an.

    Mai degraba, la celebrul concurs de eleganta vom vedea un prototip “gata de productie”, si nu este exclus ca sub capota acestuia sa troneze arhaicul V8 de 6,75 litri regasit si in echiparea lui Brooklands sau Arnage Final Series.

    Inainte sa va dati coate, va mai retinem atentia cu un amanunt: agregatul va face echipa cu o cutie de viteze cu opt trepte creata de ZF si este posibil ca inginerii britanici sa-l modifice astfel incat sa functioneze si cu bioetanol. Membrii Greenpeace, pe loc repaus!

    Vizualizari: 1093