rss

Aston Martin V12 Vantage Zagato, primele imagini cu versiunea de curse

  1. 30/05/2011
  2. Categoria: Aston Martin
  3. Tags: V12 Vantage Zagato, Aston Martin
    Vezi toate fotografiile (3)

    In ultima perioada Facebook devine un instrument din ce in ce mai important in strategia de comunicare a producatorilor auto. Acestia, nu doar ca au un cont bine pus la punct, ci si aleg sa publice in premiera imagini cu cele mai noi modele.

    Nici Aston Martin nu face rabat de la aceasta tendinta, constructorul auto publicand pe celebra retea de socializare primele imagini cu versiune de competitie a supercarului V12 Vantage Zagato, prezentat de curand la Concursul de Eleganta Villa d’Este.

    Spre deosebire de exemplarul lansat la evenimentul auto, cel de curse va fi vopsit in nuanta British Green Racing si va beneficia de modificari specifice autoturismelor destinate pistei. Astfel, in interior a fost montat un roll cage, iar in ceea ce priveste aerodinamica, constructorul auto a apelat la un eleron masiv in partea spate, un splitter si un extractor de aer.

    Sub capota, mister total! Totusi, exista speculatii conform carora V12 Zagato ar putea fi echipat cu un motor V12 de 5,9 litri, care va produce peste 600 CP si 700 Nm.

    In aproximativ o luna supercarul va debuta pe circuitul de la Nurburgring.

    Vizualizari: 1927