rss

Noua masina de 1.130 CP de la Aston Martin arata ca un OZN, insa poate circula pe orice drum public

  1. 13/07/2017
  2. Categoria: Aston Martin
  3. Tags: Valkyrie
    Vezi toate fotografiile (16)

    Oficialii marcii Aston Martin au publicat in cursul zilei de astazi o noua galerie foto a modelului Valkyrie, pe care compania britanica l-a dezvoltat impreuna cu specialistii Red Bull Racing.

    Compania Aston Martin pregateste lansarea celui mai spectaculos automobil de strada din toate timpurile. Dezvoltat alaturi de specialistii Red Bull Racing, noul Valkyrie arata ca o nava extraterestra.

    Exteriorul a fost proiectat insa cu un singur scop in minte: forma urmeaza functia. La fel se poate spune si despre interior, care adopta o configuratie cu scaunele integrate in sasiul din carbon.

    Pentru a mai reduce din greutate, Aston Martin a dotat noul Valkyrie cu blocuri optice inspirate din Formula 1. De asemenea, lipsesc dotarile de confort, precum climatizarea auto sau sistemul de audio.

    Soferul automobilului britanic nu va avea insa timp de muzica. Sub capota se va ascunde un sistem de propulsie hibrid, spun zvonurile, care asteapta cu nerabdare sa dezlantuie furia a 1.130 CP.

    Dupa cum precizam si anterior, performantele vor fi amplificate de greutatea redusa a masinii. Potrivit unor surse apropiate de compania Aston Martin si Red Bull Racing, noul Valkyrie va cantari putin peste o tona.


    Vizualizari: 1531
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »