rss

Aston Martin, cinci noi modele pana in 2016

  1. 15/06/2010
  2. Categoria: Aston Martin
  3. Tags: Aston Martin, Cygnet, DBS, Lagonda, Vantage
    Vezi toate fotografiile (5)

    Aston Martin ne pregateste pana in anul 2016 cinci modele noi. Prima aparitia va fi reprezentata de Cygnet in 2011, o citadina de lux dezvoltata pe platforma Toyota iQ.

    Desi acest model nu se incadreaza intocmai in regulile cu care ne-a obisnuit Aston Martin se pare ca producatorul auto a primit deja suficient comenzi, desi nu se stie inca pretul oficial. Cu ale sale emisii CO2 de 115 g/km Cygnet va contribui la reducerea emisiilor medii ale gamei.

    A doua noutate poarta numele de DB9 si va debuta in 2013. Proiectul cu nume de cod VH500 este dezvoltat pe platforma VH, care va fi mai usoara si va primi imbunatatiri la nivelul structurii. Pentru a reduce noxele, modelul va fi echipat cu un motor V6 de provenienta Cosworth revizuit.

    In anul 2015, din Aston Martin DB9 va deriva DBS, mai sportiva si mai puternica comparativ cu actuala generatie.


    In 2014, producatorul auto va aduce doua noutati: Vantage si controversatul SUV care va readuce la viata istoricul brand Lagonda. Acesta din urma va fi probabil dezvoltat in colaborare cu Mercedes care va pune la bataie platforma GL si va reprezenta versiunea de serie a prototipului prezentat la la Geneva in 2009.

    Vizualizari: 1856