rss

Preview: noul Nissan Micra

  1. 30/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Micra, Nissan, Nissan micra, noul micra
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan va lansa in cursul anului viitor noul Micra, iar britanicii de la Autoexpress au pus mana pe aceasta fotografie care ne infatiseaza noua generatie a modelului de clasa mica in toata splendoarea sa.

    Din imaginea de fata se pot observa ca Micra a suferit mai multe modificari la exterior, cele mai semnificative fiind grila radiatorului care aminteste de cea de pe modelele Mini si blocurile optice, foarte asemanatoare cu cele de pe Fiat Grande Punto.

    Viitorul Nissan Micra va fi construit pe noua platforma "V" de la Nissan, ceea ce inseamna ca modelul va fi mai usor cu circa 50 kg comparativ cu predecesorul sau, va oferi un plus de calitate si un spatiu mai mare in habitaclu si va avea o dinamica la condus superioara.

    Sub capota niponii pregatesc un nou motor in 3 cilindri extrem de eficient, care va fi conectat la o noua transmisie automata CVT si care va emite sub 120 de grame de CO2 per kilometru. In plus, modelul va beneficia de tehnologie Start/Stop.

    Versiunea in cinci usi a noului Micra va fi lansata in luna octombrie a anului viitor. Japonezii se gandesc deja si la un mini MPV derivat din Micra, ce ar urma sa fie lansat in cursul anului 2011.

    Vizualizari: 2066
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »