rss

Proiectele Nissan de mobilitate durabila vor demara in 2018 avand sustinere de la Hollywood

  1. 03/10/2017
  2. Categoria: Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    La evenimentul Nissan Futures 3.0, vedeta filmului Lupul de pe Wall Street prezinta proiectele sociale ale lui Nissan.
    De la ecrane plate la smartphone, de la solutii de stocare a energiei pentru clientii casnici la masini inteligente, electrificarea este noua tendinta.

    In lume exista insa aproximativ 1,3 miliarde de oameni care traiesc fara acces la electricitate. Astfel, Margot Robbie se alatura eforturilor Nissan pentru a sustine un viitor mai luminos, electric pentru toata lumea.
    La al treilea eveniment din seria Nissan Futures din Oslo, Margot a prezentat trei noi proiecte pilot de dezvoltare durabila care au ca scop sa valorifice competentele, experienta si ingeniozitatea Nissan in zone esentiale precum accesul la electricitate si asistenta in caz de calamitate.
    Pentru lansarea acestor proiecte, Margot a realizat un scurt material video:



    Margot Robbie a declarat: "Lumea se electrifica, dar partea trista este ca atat de multi oameni din diferite colturi ale lumii sunt inca privati de accesul la o sursa fiabila de electricitate. Proiecte precum cele anuntate de Nissan astazi pot face diferenta in viata de zi cu zi a oamenilor si vor contribui la un viitor durabil si mai sigur pentru toti."

    Cele trei proiecte de mobilitate durabila promovate de Nissan se vor concentra pe comunitati identificate ca avand cea mai mare nevoie sau care sunt expuse celor mai mari riscuri. Si toate au ca scop sa valorifice la distanta puterea generata de bateria vehiculului electric:

    - Un sistem de tip micro-grid in Africa Sub-sahariana care va fi o sursa de energie regenerabila pentru comunitatile locale. Aceasta va da rezidentilor posibilitatea satisfacerii unor nevoi fundamentale precum accesul la educatie si asistenta medicala.

    -  Proiect comun cu municipalitati locale in Europa pentru a livra un ecosistem pentru Nissan EV. Acesta include echiparea unei cladiri rezidentiale cu instalatie solara fotovoltaica, Nissan xStorage, tehnologie vehicle-to–grid (vehicul integrat in retea ca si sursa mobila de energie) si o flota de Nissan Leaf pentru car-sharing.

    - Parteneriat cu organizatii mondiale in zone predispuse la calamitati naturale pentru a identifica modalitatile in care oamenii si tehnologiile Nissan pot fi de folos. De exemplu, un Nissan e-NV200 echipat cu baterii va fi utilizat ca sursa de energie mobila pentru a permite furnizarea de energie in caz de pana masiva de curent.

    Fiecare proiect pilot va fi pus in practica in 2018 si va fi evaluat cu grija de-a lungul anului. Daca vor avea succes, Nissan va studia posibilitatea dezvoltarii lor.

    Vizualizari: 1397