rss

Nissan la Salonul Auto de la Tokyo

  1. 25/10/2017
  2. Categoria: Nissan
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa prezentarea la nivel mondial a noului Nissan Leaf si a ecosistemului sau electric, cu ocazia ultimului eveniment Nissan Futures 3.0, Nissan va dezvalui in premiera la Salonul Auto de la Tokyo doua vehicule concept, 100% electrice. Acest fapt evidentiaza intentia Nissan de a se mentine pe pozitia de lider in segmentul vehiculelor electrice si totodata sustine promisiunea facuta de brand (Innovation that excites).

    Nissan Motor va prezenta mai multe modele concept si de serie in acest an la Salonul Auto de la Tokyo, oferindu-le clientilor o imagine de ansamblu asupra celor mai recente tehnologii precum si a tehnologiilor pe care compania le va utiliza pe modelele viitoare, toate in concordanta cu viziunea sa – Nissan Intelligent Mobility.

    Printre vehiculele concept prezentate se numara noul crossover Nissan IMx, integral electric si noul Nissan LEAF Nismo.
    Pentru a-si consolida angajamentul de a face mobilitatea electrica surprinzatoare, Nissan, lider global in segmentul vehiculelor electrice, confirma si participarea sa in Formula E, incepand cu sezonul 2018 -2019.

    Conceptul Crossover Nissan IMx, zero emisii, propune o experienta remarcabila de conducere si integrare sociala fara precedent

    Cu un design uimitor, crossover-ul concept cu patru locuri, Nissan IMx, 100% electric, ofera autonomie functionala completa si autonomie de deplasare de peste 600 km cu o singura incarcare.

    Conceptul utilizeaza noua platforma electrica dedicata vehiculelor electrice Nissan si dispune de doua motoare care livreaza o putere maxima de 435 CP si un cuplu incredibil de 700 Nm. Platforma permite ca podeaua sa fie complet plata, rezultand un habitaclu spatios si performante dinamice imbunatatite. Cu un centru de greutate coborat, sasiul ofera inalta precizie in manevrare, care promite sa redefineasca segmentul crossover.

    Inovatia continua cu bateria de mare capacitate care poate fi utilizata ca o centrala electrica virtuala, cu partajare a energiei catre reteaua electrica, cu posibilitate de incarcare wireless, dar si conventionala. IMx este conceput pentru a consolida legatura dintre vehicul si sofer, vehiculul devenind un partener apropiat, de incredere, care iti ofera o experienta de conducere mai sigura, mai comoda si mai placuta.

    Crossover-ul concept IMx, cu zero emisii contureaza perfect viitorul tehnologiei Nissan Intelligent Mobility, a declarat Daniele Schillaci, Executive VP Global Marketing & Sales, VP EV si presedinte al comitetului de management Nissan pentru Japonia, Asia si Oceania. “Prin intermediul Nissan Intelligent Mobility, Nissan se angajeaza sa schimbe modul in care oamenii ºi vehiculele comunica, precum ºi modul in care autovehiculele interactioneaza cu societatea in viitorul apropiat, dar si pe mai departe.”

     Nissan este primul brand auto japonez care va participa la campionatul FIA Formula E - vehicule 100% electrice - in sezonul 2018/19

    Participarea la competitia a carei notorietate este pe un trend puternic ascendent, Formula E, va oferi Nissan oportunitatea expunerii pe o platforma globala foarte vizibila, prin intermediul careia sa promoveze mesajul strategic inovator Nissan Intelligent Mobility.

    Alejandro Agag, fondator si CEO Formula E, a declarat: "A avea in competitie un nume ca Nissan este un pas important pentru campionat. Nu numai ca este minunat sa primim un nou producator in familia Formula E, dar este minunat sa vedem primul producator japonez care participa in competitie, demonstrand cu adevarat cat de globala a devenit revolutia electrica. Japonia este o tara aflata in prima linie a noilor tehnologii, cu cei mai multi fani ai Formulei E. Tranzitia catre mobilitatea durabila este de neoprit. Astept cu nerabdare sa vad logo Nissan pe noile masini de curse, in sezonul cinci ".
    Nissan va concura incepand cu cel de-al cincilea sezon al competitiei, care debuteaza la sfarsitul anului 2018, cand vor fi introduse noi reglementari pentru sasiu si baterie.

    Conceptul Nissan Leaf NISMO: combinatia perfecta dintre vehiculul electric emblematic Nissan si emotia de a conduce un Nismo

    Versiunea concept NISMO a noului LEAF prezinta un design exterior nou, ce poarta semnatura NISMO, divizia motorsport si tuning Nissan. Combinatia dintre tehnologia de competitie NISMO si designul vehiculului electric are ca rezultat o performanta aerodinamica sporita, fara a sacrifica coeficientul de rezistenta la inaintare, excelent pentru modelul LEAF.


    Vizualizari: 1595
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »