rss

Nissan GT-R, primele imagini dupa facelift

  1. 18/10/2010
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: facelift, Nissan GT-R
    Vezi toate fotografiile (8)

    Nissan a publicat primele imagini cu noul GT-R, M.Y. 2012, model ce aduce performante imbunatatite, un consum de combustibil scazut si o mai mare atentie fata de mediul inconjurator, prin reducerea emisiilor de noxe.

    Din punct de vedere tehnic, prestatia motorului V6 de 3,8 litri creste de la 486 la 530 CP, in timp ce cuplul maxim urca de la 588 la 612.

    Din punct de vedere estetic, faceliftul a adus, printre altele, si noi jante din aliaj de 20 inch combinate cu anvelopele Dunlop SP Sport Maxx GT 600. Noul Nissan GT-R va fi disponibil in sase versiuni de echipare, cu doua in plus comparativ cu vechiul model.

    Asadar, pe langa Pure Edition, Black Edition, Premium Edition si SpecV, supercarul va mai fi disponibil si in versiunile Club Track si Egoist. Prima, dupa cum sugereaza si numele, este destinata pasionatilor de curse, in timp ce a doua ofera o mare flexibilitate in a personaliza masina dupa gustul “egoist” al fiecaruia (numai gama de culori pentru habitaclu include 20 de nuante).

    In plus, Nissan GT-R Egoist vine la pachet si cu un sistem auto premium Bose. La exterior, au fost adaugate nuantele: Meteo Flake Black Pearl si Aurora Flare Blue Pearl.

    Noul Nissan GT-R va debuta pe pietele din Europa si SUA incepand cu februarie 2011.

    Vizualizari: 1927