rss

Nissan planuieste un nou model low-cost pentru Statele Unite

  1. 21/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Micra, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi detaliile urmeaza a fi puse la punct, Nissan Motor Co a dezvaluit planurile de a produce o noua masina de clasa mica pentru Statele Unite, dupa anul 2010, care va fi pozitionata sub actualul model entry-level, Nissan Versa.

     

    Oficialii Nissan au declarat ca exista o campanie majora pentru a vinde un milion de autovehicule low-cost in fiecare an si ca piata americana va fi inclusa in acest demers.

     

    Trei modele vor fi construite avand la baza micuta platforma “V”: un sedan in patru usi, un hatchback in cinci usi si un vehicul multifunctional. Aceste masini vor inlocui mini-ul Micra, disponibil in prezent pe pietele din intreaga lume, cu exceptia Statelor Unite.

     

    Se presupune ca noul vehicul va fi echipat cu un motor cu trei cilindri si va fi produs in cinci fabrici din intreaga lume.

     

    Desi oficialii Nissan au refuzat sa dezvaluie numele oficial al acestui ultim vehicul si data la care unul din cele trei modele va putea fi vazut in show-room-urile din Statele Unite, acestia au declarat ca prima lansare va avea loc in martie 2010, in Thailanda.

     

    Vizualizari: 1317