rss

VW lanseaza la Geneva patru concepte derivate din Up!

  1. 02/03/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Concept, Up!, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citadina Volkswagen Up! a reprezentat punctul de plecare pentru patru noi concepte ale constructorului auto. Cele patru derivate vor fi prezentate publicului de la Salonul Auto de la Geneva.

    VW isi va popula standul cu patru showcar-uri ce au la baza noul model Up!, pentru a demonstra puterea de reinventare a masinii. Primul dintre cele patru concepte a fost creat special pentru evenimentul auto si poarta denumirea Swiss Up!.

    Acesta a fost vopsit in nuantele drapelului elvetian, caroseria fiind rosie, iar jantele de culoare alba. Interiorul a fost personalizat cu crucea rosie a fanionului, care se poate observa la nivelul scaunelor. Elementele specifice continua cu un buzunar gandit special pentru Victorinox, un alt simbol al elvetienilor.

    Avand la baza prototipul Cross Up!, conceptul Winter Up!a fost proiectat pentru pasionatii sporturilor de iarna. Influentele alpine pot fi remarcate la nivelul caroseriei vopsite in alb si bleu. Totodata, producatorul a echipat masina cu sisteme de prindere a schiurilor si  snowboard-urilor pe plafon si a ridicat garda la sol.

    Citeste si Volkswagen a dezvaluit noul Up! cu cinci usi

    Cea de-a treia versiune poarte numele X Up!, dezvoltat pentru calatoriile lungi cu autoturismul. Pentru a rezolva problema lipsei de spatiu pentru bagaje, Volkswagen a adaugat un portbagaj pe plafon. In plus, casa auto s-a gandit si la vizibilitatea pe timp de noapte, motiv pentru care a montat proiectoare pe plafon.

    Cargo Up! este varianta pentru marfa a citadinei Up!, dezvoltata pentru companiile care transporta obiecte nu foarte voluminoase. Modelul are geamuri decat pe usile din fata si ofera un spatiu de depozitare de 1.400 de litri.

    Vizualizari: 1823