rss

VW Beetle, noi imagini si informatii oficiale

  1. 13/07/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Beetle, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (13)

    Volkswagen a facut publice noi imagini si detalii oficiale ale noii generatii Beetle. Dupa debutul oficial de la Salonul Auto de la Frankfurt, modelul va ajunge pe piata in luna noiembrie.

    In speranta ca va convinge si clientela masculina printr-un design mai putin dulce si ceva mai agresiv, noul Beetle va fi oferit in trei versiuni de echipare: Beetle, Design si Sport. La lansare vor fi disponibile doua versiuni speciale, Black Turbo si White Turbo.

    Aceste doua editii vor fi puse in miscare de cel mai potent propulsor, si anume unitatea turbo TSI de 2,0 litri, care produce 200 CP. Interiorul va fi personalizat, iar jantele din aliaj vor veni in culori contrastante.

    Broscuta va beneficia de o gama de motorizari TSI si TDI, cu puteri cuprinse intre 105 si 200 CP. VW Beetle echipat cu unitatea TDI de 1,6 litri si 105 CP are nevoie de numai 4,3 litri pentru a parcurge o suta de kilometri.

    Noua generatie a crescut in lungime cu 152 mm, ajungand la 4,27 metri, in timp ce in latime a urcat cu 84 mm, iar in inaltime a scazut cu 12 mm comparativ cu generatia precedenta. Habitaclul poate gazdui patru persoane, iar portbagajul are o capacitate maxima de 905 litri.

    Printre cele mai interesante instrumente se numara plafonul panoramic, sistemul audio Fender, precum si sistemul Keyless Access.

    Vizualizari: 1803