rss

Volkswagen Golf a primit o noua motorizare de 1.5 litri pe benzina. Are 130 de cai si consuma 4 litri

  1. 21/03/2018
  2. Categoria: VW
  3. Tags: golf tsi, motor golf, Volkswagen, Volkswagen golf, volkswagen golf 1.5 tsi act bluemotion
    Vezi toate fotografiile (4)

    Gama de propulsoare a Volkswagen-ului Golf se imbogateste cu o noua unitate pe benzina, despre care oficialii brand-ului din Wolfsburg sustin ca este la fel de eficienta ca un agregat diesel.

    Este vorba despre un motor de 1.5 litri TSI, care se va regasi sub capota versiunii Golf 1.5 TSI ACT Bluemotion. Capabila de 130 de cai putere, aceasta putea fi regasita si pana acum in nivelurile de echipare Comfortline si Highline.

    In urma unor imbunatatiri, aceasta a devenit insa mult mai eficienta si se lauda cu un consum de combustibil mai mic. Inginerii de la Volkswagen o considera chiar un micro-hibrid, avand in vedere ca beneficiaza de tehnologia Active Cylinder Management, care dezactiveaza doi cilindri atunci cand este posibil.

    Totodata, aceasta motorizare propune o functie de eco-coasting, turbina cu geometrie variabila si o compresie mai mare. Multumita acestora, actualele teste NEDC anunta un consum mediu de combustibil de 4.8 litri/100 de kilometri, si unul extraurban de 4.0 litri/100 de kilometri, atunci cand unitatea vine alaturi de o transmisie automata DSG cu sapte trepte.

    Citeste mai multe pe 4tuning.ro

    Vizualizari: 3957
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »