rss

Volkswagen ataca segmentul SUV-urilor compacte

  1. 09/05/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Polo, Tiguan, Up!, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tiguan si Touareg nu vor ramane singurele SUV-uri din gama Volkswagen. Potrivit publicatiei germane Handelsblatt, casa auto pregateste doua noi propuneri ce vor avea la baza modelele Up! si Polo.

    Segmentul SUV-urilor de talie mica pare din ce in ce mai interesant pentru producatorii de automobile. Dupa ce am anuntat intentiile Audi de a construi un rival pentru Juke, iata ca si VW planuieste sa lanseze un model similar, ce va avea la baza arhitectura mecanica a lui Polo.

    Aceasta a fost prefigurat de conceptul Rockton, dezvaluit de germani in urma cu patru ani, care anunta un SUV mai mic decat Tiguan, ce va duce lupte si cu recentul Opel Mokka.

    De cealalta parte, Volkswagen pregateste un alt crossover, cel mai mic din gama, care va utiliza platforma citadinei Up!. O versiune incipienta a acestui model poate fi considerat conceptul Cross Up!, prezentat la saloanele auto ca fiind o versiune off-road a modelului de oras.

    Pe langa Opel Mokka si pionierul Nissan Juke, vor mai popula acest segment si propunerile Audi (Q2), Citroen si Peugeot.


    Vizualizari: 1946
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »