rss

Primele imagini cu platforma viitorului VW Golf 7

  1. 01/02/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Vw
    Vezi toate fotografiile (2)

    Volkswagen a dezvaluit prima "bucata" din ceea ce va fi noul Golf 7. Astfel, ne putem face o idee despre cum va arata bestsellerul german ... fara caroserie.

    Golf 7 va fi primul model din cele 60 viitoare care vor folosi cea mai noua platforma a casei auto. Arhitectura modulara MQB este proiectata astfel incat sa se potriveasca de la Polo pana la Passat, o premiera pentru industria auto mondiala.

    Baza mecanica MQB nu este doar o structura extrem de flexibila, ci si o parte integranta a unui intreg sistem de productie care va fi implementat in fabricile Volkswagen din intreaga lume.

    Acest sistem permite construirea mai multor tipuri de autovehicule pe aceleasi linii de productie. Mai mult decat atat, grupul auto ar putea construi pe aceleasi linii vehicule care apartin mai multor branduri (VW, Seat, Skodas si chiar Audi).

    Un alt aspect cheie al platformei MQB este sistemul comun de montare a motorului, care permite pozitionarea propulsoarelor diesel si pe benzina in acelasi mod, in acelasi unchi de inclinare. Aceasta inovatie reprezinta un mare pas inainte in ceea ce priveste usurinta in productie si asamblare.

    Noua generatie Volkswagen Golf va fi mai usoara, mai lunga si mai lata decat actualul model. Autoturismul va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris din toamna.

    Vizualizari: 3025