rss

Noul Volkswagen cross up!, primele imagini oficiale

  1. 11/02/2013
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Up!, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (12)

    Volkswagen a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva varianta Cross a citadinei Up!. Pana la evenimentul european, producatorul auto a publicat prima galerie de imagini oficiale.

    Volkswagen continua sa isi extinda gama de modele cu veleitatii off-road si lanseaza versiunea "crossover" a noului Up. Masina va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva si va completa oferta casei auto formata deja din modelele CrossPolo, CrossGolf si Cross Touran.

    Fata de versiunea standard, noul Volkswagen Cross Up! vine cu o serie de elemente exterioare ce au rolul de a proteja caroserie, similar SUV-urilor clasice. Asadar, se remarca barele de pe plafon, oglinzile exterioare si spoilere finisate in argintiu.

    Stilul de crossover este pus in evidenta si de garda la sol marita, precum si de jantele de 16 inch din aluminiu cu pneuri de 185/50.

    Si la nivelul habitaclului au fost operate modificari, scaunele beneficiind de o tapiterie speciala, in timp ce bordul a fost usor restilizat, iar gurile de aer au primit elemente cromate.

    De propulsie se va ocupa un motor de 1.0 litru cu trei cilindri, capabil sa livreze 75 Cai Putere. Acesta este asociat cu o transmisie manuala cu cinci trepte. Informatii privind performantele mecanice sau tipul tractiunii nu au fost inca publicate.

    Mai multe detalii vor fi anuntate in prima zi de presa a Salonului Auto de la Geneva, cand va avea loc prezentarea oficiala.

    Vizualizari: 5824