rss

Cum vor arata SUV-urile Volkswagen

  1. 19/04/2013
  2. Categoria: VW
  3. Tags: SUV, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen a pregatit pentru Salonul Auto de la Shanghai conceptul CrossBlue Coupe. Prototipul prefigureaza designul viitoarelor SUV-uri din gama nemtilor.

    Salonul Auto de la Shanghai va oferi ocazia celor de la VW sa prezinta forma pe care o vor lua viitoarele lor crossovere. Este vorba despre conceptul CrossBlue Coupe, o evolutie cu alura de coupe a prototipului Volkswagen CrossBlue Concept, expus la Salonul Auto de la Detroit din acest an.

    Noul prototip vine cu o lungime totala de 4,89 metri, cu o latime de 2,02 metri si beneficiazaa de un ampatament de 2,98 metri. Desi au dorit sa pastreze misterul, evitand a publica imagini oficiale, acestea au ajuns pe Internet fara voia nemtilor.

    Modelul ca urmeaza a fi prezentat la Shanghai este pus in miscare de un motor V6, cu injectie directa si turbocompresor, asistat de doua unitati electrice. Sistemul de propulsie livreaza un total de putere de 415 cai. In aceasta configuratie, SUV-ul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,9 secunde si promite un consum de numai 3 litri la suta de kilometri. Modelul are o autonomie in modul electric pe o distanta de 33 de kilometri.

    La nivel de design, habitaclul prezinta un design conservator, cu un bord cu forme angulare si ceasuri digitale. La exterior, se remarca liniile sportive, care aduc un plus de agresivitate comparativ cu actualele SUV-uri Volkswagen.

    Vizualizari: 13060