rss

VW Polo BlueMotion: 1.564 km cu un singur plin

  1. 31/07/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Bluemotion, Polo, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    In urma unui test de consum parte al proiectului Volkswagen Driving Experience, un Volkswagen Polo BlueMotion a stabilit un nou record de consum: 1.564 de kilometri cu un singur plin de motorina.

    Patru instructori auto ai proiectului Volkswagen Driving Experience au stabilit zilele trecute un nou record de consum la volanul unui Polo BlueMotion, si anume 1.564 de kilometri cu un singur plin de motorina.

    Echipajul a avut ca punct de plecare muzeul Autostadt din Wolfsburg, unde a fost facut plinul si sigilat rezervorul. Traseul a atins apoi Leipzig, Munich, Stuttgart, Frankfurt si inapoi in Saxonia de Jos, unde autovehiculul a fost controlat de oficialii DEKRA, acestia monitorizand totodata intreaga ruta. In urma testului, Volkswagen Polo BlueMotion a reusit, cu numai un singur plin, sa parcuga 1,563.9 de kilometri.

    Consumul mediu este de 2,9 litri de motorina la 100 de kilometri, valoare semnificativ mai mica decat valoarea medie de 3,3 litri/100 km declarata de constructorul auto. Testul a fost efectuat atat urban, cat si extraurban si pe autostrada, cu o viteza medie de 84 km/h.

    Polo BlueMotion a fost "escortat" de un Passat BlueMotion, in care au calatorit ceilalti trei soferi, plus bagajele aferente. In ciuda masei totale, autoturismul a inregistrat in consum bun de 4,2 litri de carburant la suta de kilometri..

    Volkswagenul Polo BlueMotion testat este pus in miscare de un motor de 1.2 litri, trei cilindri, capabil sa dezvolte 75 Cai Putere.

    Vizualizari: 2441
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »