rss

Cum va arata viitorul Volkswagen Polo R

  1. 18/05/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Gti, Polo, r, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (5)

    Volkswagen a adus la Festivalul de la Wörthersee conceptul Polo R WRC Street care are rolul de a prefigura viitorul Polo R. Prototipul face apel la nu mai putin de 220 Cai Putere.

    Constructorul auto planuieste o versiune a lui Polo si mai puternica decat GTI, anuntat de un prototip dezvaluit cu ocazia Festivalului de tuning de la Wörthersee. Prezentat sub numele Volkswagen Polo R WRC Street, supersportiva prezinta o serie de elemente care se vor regasi si pe viitorul model WRC cu care VW va concura la Campionatul Mondial de Raliuri în 2013.

    Versiunea de productie se va numi, cel mai probabil, Volkswagon Polo R, si va completa gama supersport populata in prezent de  Golf R si Scirocco R. Sub capota respira un un TSI de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 220 de Cai Putere, cu 40 Cai Putere mai mult decat versiunea "mai cuminte", Polo GTI.

    Pe langa noutatile mecanice, Polo R WRC Street Concept impresioneaza printr-o serie de elemente estetice, care ii confera un look agresiv. Printre acestea se numara eleronul posterior de mici dimensiuni, jantele cu 14 spite cu etriere albastre, difuzorul posterior negru. Din ecuatie fac parte si garda la sol redusa si suspensiile sport.

    Habitaclul este rasfatat cu tapiterie de piele Alcantara, cu cusaturi albastre contrastante, scaune sport si volan sport cu padele de schimbare a rapoartelor de viteza.

    Vizualizari: 2509
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »