rss

Volkswagen dezvaluie noul Passat CC facelift

 1. 03/11/2011
 2. Categoria: VW
 3. Tags: facelift, Passat cc, Volkswagen
  Vezi toate fotografiile (5)

  Volkswagen Passat CC a fost supus unui facelift care il aliniaza la noua filosofie de design a marcii. In plus, modelul primeste o serie de noi tehnologii regasite si pe Passat.

  Noul Passat CC facelift va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles, cu aceasta ocazie dezvaluindu-si imbunatatirile in fata publicului. La nivel stilistic, autoturismul primeste grila cu cinci linii si accente cromate, blocuri optice reproiectate, cu lumini diurne cu tehnologie LED, si o bara de protectie redesenata.

  Tot la exterior, sistemul dublu de esapament a fost mutat pe partea stanga, desi anterior cele doua tevi erau separate. Jantele au un aer proaspat, iar blocurile optice posterioare sunt schimbate.

  Habitaclul isi pastreaza designul si proportiile, insa lista de dotari standard se imbogateste: lumini bi-xenon, senzor de detectare a oboselii, radio RCD 310, sisteme de siguranta ca Side Assist Plus, Lane Assist si Dynamic Light Assist.

  Gama de motorizari cuprinde unitatile 1.8 TSI care produce 160 CP, 2.0 TSI cu o putere de 210 cai, 3.6 FSI V6 care dezvolta 300 CP, plus dieselul 2.0 TDI, oferit in doua versiuni de putere: 140 şi 170 Cai Putere.

  Versiunile diesel au in echiparea standard sistemul sistemul Start & Stop si de recuperare a energiei pierdute la franare.

  Dupa debutul de la Salonul Auto de la Los Angeles (18-27 noiembrie), noul Volkswagen Passat CC facelift va ajunge in showroomuri la inceputul anului 2012.

  Vizualizari: 3951
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »