rss

VW Passat va avea versiuni SUV, coupe si cabrio

  1. 03/10/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cabrio, Coupe, Passat, SUV, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen ar putea extinde in curand gama Passat cu trei noi variante de caroserie: un SUV, construit in Statele Unite, un cabriolet care va inlocui EOS-ul si un Coupe.

    Procesul de modernizare va incepe in anul 2012, odata cu reproiectarea variantei CC. Dar cele mai importante nouati vor vedea lumina zilei in anul 2014, atunci cand va fi lansata noua generatie Volkswagen Passat.

    Viitoarele variante ale modelului vor fi construite pe noua platforma modulara NMS dezvoltata de casa auto, o baza de  mecanica extrem de flexibila.

    Cu o lungime de aproape 5 metri, noul SUV Passat va beneficia de tractiune integrala si se va pozitiona intre Tiguan si Touareg. Nu este exclusa posibilitatea de a fi oferit cu doua versiuni de ampatament, una cu cinci locuri si cealalta cu sapte.

    Din gama de motorizari ale gamei Passat nu vor lipsi unitatile supraalimentate cu patru cilindri si propulsoarele V6, precum si transmisia DSG cu dublu-ambreiaj si sapte rapoarte.

    Momentan nu este foarte clar daca SUV-ul va fi comercializat numai pe pietele nord-americane sau va fi exportat si in Europa.

    Vizualizari: 2225
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »