rss

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

 1. 09/10/2012
 2. Categoria: VW
 3. Tags: Hibrid, Jetta, Vw
  Vezi toate fotografiile (5)

  Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville,  autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1.5 litri.

  Noua VW Jetta, disponibil deja pe pietele din Statele Unite, a fost modificat special de constructorul auto astfel incat a reusit sa fie numit  "cel mai rapid hibrid din lume", cu o viteza ce depaseste 300 km/h. Mai exact, exemplarul a reusit sa inregistreze 301.184 km/h.

  Mai mult decat atat, exemplarul a reusit sa obtina un nou record omologat de organizatia Southern California Timing Association (SCTA), si anume cea mai rapida masina de productie pusa in miscare de un motor mai mic de 1.5 litri. La acest test, Jetta Hybrid a inregistrat viteza medie de 299.842 km/h pe parcursul celor doua ture. Volkswagen Jetta a fost modificat pentru clasa SCTA H/PS.

  Acesta beneficiaza, in versiunea regasita pe piata, de un motor 1.4 turbo cu injectie directa si transmisie DSG, caruia ii sare in ajutor o unitate electrica alimentata de baterii litiu-ion. Impreuna cele doua propulsoare livreaza un total de 170 Cai Putere.

  Vizualizari: 2236
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »