rss

Volkswagen Golf Sportsvan, in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

  1. 22/08/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf Sportsvan
    Vezi toate fotografiile (3)

    Incepand cu mijlocul anului 2014, Golf Sportsvan a fost automobilul celor care cauta in plus inaltimea scaunelor, flexibilitatea si spatiul. Volkswagen si-a reinnoit van-ul  care va fi vazut pentru prima data la Salonul Auto International IAA din Frankfurt am Main (12-24 septembrie). In ceea ce priveste tehnologia, noul Golf Sportsvan prezinta elemente precum trei noi motoare pe benzina TSI, o gama extinsa de sisteme de asistenta, o noua generatie de sisteme de infotainment (sistem de varf cu control prin gesturi), precum si mai multe caracteristici in standard . In ceea ce priveste aspectul, Golf Sportsvan isi anunta prezenta prin designul sau ascutit cu precizie.

    Golf Sportsvan se mandreste cu un design mai puternic datorita noilor imbunatatiri ale stilului. Modificarile includ barele de protectie nou proiectate, farurile noi cu halogen cu LED-uri de functionare in timpul zilei, farurile cu LED-uri in locul farurilor xenon si lampile standard cu LED-uri pentru toate versiunile. Cinci noi tipuri de jante din aliaj (16, 17 si 18-inch) si culori cum ar fi noul rosu rotunjesc aspectul  spre exterior. Interiorul este imbogatit cu ornamente decorative noi, tesaturi si scaune din piele.

    Sunt mai presus de toate inovatiile tehnice care definesc actualizarea Golf Sportsvan. Deosebit de remarcabil in acest sens este sistemul de navigatie Discover Pro cu afisaj de 9,2 inch si controlul gesturilor prezent in Golf Sportsvan. Butoanele si comenzile conventionale sunt un lucru din trecut cu Discover Pro; Controlul manual se realizeaza numai prin intermediul ecranului tactil si al celor cinci butoane capacitive de-a lungul marginii din stanga a noului sistem infotainment.

    In plus, Volkswagen ofera o interfata sistemului de infotainment pentru tablete (si smartphone-uri) cu  aplicatia Media Control. Aplicatia poate fi utilizata pentru a controla in mod convenabil multe dintre functiile sistemului infotainment dintr-o tableta - indiferent de locul in care utilizatorul este asezat in automobil. Pasagerii conecteaza pur si simplu tableta la sistemul infotainment Discover Media sau Discover Pro utilizand hotspot-ul WiFi.

    In plus, Volkswagen ofera pachetul "Securitate si service" in Golf Sportsvan. Ofera soferului acces la asistenta intr-o gama larga de situatii. Printre aspectele importante se numara serviciile precum "Notificarea automata a accidentelor", "Serviciul rutier" si "Programarea serviciilor" (serviciul de programare cu garajul de service).

    Caracteristicile oferind o mai mare siguranta si confort in Golf Sportsvan includ noile sisteme de asistare a soferului, cum ar fi monitorizarea pietonilor (parte a sistemului Front Assist cu sistem de franare de urgenta urbana), Traffic Jam Assist (oprire automata semi-automata pana la 60 km / H), asistenta de urgenta, ultimele generatii de asistenta Park Assist si sistemul proactiv de protectie a ocupantilor, precum si sistemul de asistenta a trailerului (inclusiv asistenta la parcare), ceea ce face mai usoara inversarea remorcilor.

    Trei motoare pe benzina TSI de inalta tehnologie, precum si doua motoare TDI eficiente completeaza sistemul de propulsie intentionat. Ambele motoare puternice TSI au, de asemenea, un management activ al cilindrilor, care dezactiveaza doua din cele patru cilindri in faze de functionare bine definite pentru a reduce consumul de combustibil si emisiile.
    Vanzarile in avans ale Golfului Sportsball actualizate incep in aceasta toamna pentru Germania.

    Vizualizari: 1366
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »